Cu ce viteza zboara un avion ? Cu ce viteza poti sa alergi pe deasupra unui nor fara sa te misti din loc? Oare un avion poate sa dea cu spatele?

A privit pe fereastra, si nu numai ca avionul nu zbura in nici o directie, dar parea sa mearga in revers. Suspendata pentru eternitate deasupra unui camp acoperit de vata pe zahar, de zapada, de sare, de nori. Dulce, sarat, rece, ud. Si apoi, varfurile Alpilor.

Vertigo is sth other than the fear of falling. It is the voice of the emptiness below us which lures us and temps us, it is the desire to fall, against which, terrified, we defend ourselves.

Un peisaj ars seamana in mod ciudat cu unul vazut de deasupra norilor. Aceleasi imagini lipsite de viata dar nu lipsite de armonie. Un peisaj auster, primordial. In induirile lui pot sa vad plamadeala timpului. Nu cicular sau liniar, dar totul la gramada. Lipsit de un atunci. Constans intr-un continuu si imuabial acum.

Poate ca am trecut printr-o bula temporala. Cand voi ajunge la destinatie, totul se va fi schimbat. Voi locui intr-un lego imens unde fiecare detaliu poate fi cizelat cu un ac de cusut. Cu un fir din timp, vointa si curaj. Mult curaj.

Sa fii puternic si curajos i-am spus. Tot ceea ce vreau si eu sa fiu. Tot ceea ce sunt.

While people are fairly young and the musical composituon of their lives is still in its opening bars, they can go about writing it together and exchange motifs, but if they meet when they are older, their musical compositions are more or less complete, and every motif, every object, every word means something different to each of them. Zicea MK.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s